Cardehumma

Tutustumisvierailu 08.10.2022 10:00 - 08.10.2022 13:00

Eläin-ja luontoavusteinen työ Cardehumma, Loppi / Läyliäinen

Tervetuloa tutustumaan eläin-ja luontoavusteiseen työhön Cardehummaan, sijainti Loppi / Läyliäinen.

Yrittäjä Ulla Hukka on toiminut Cardehummassa eläinavusteisena hyvinvointi yrittäjänä jo lähes 13 vuotta. Toiminta on Tyhy-päivä tarjontaa, eläinavusteista valmennusta, Ihminen tavattavissa terapiaa, luonto-ja eläinavusteista työnohjausta sekä sosiaalipedagogista eläintoimintaa.

Eläin-ja luontoavusteinen toiminta on useiden tutkimusten mukaan hyvinvointia tuottavaa ja positiivista elämänlaatua tukevaa toimintaa. Tutkimustietoa vaikuttavuudesta kerätään koko ajan kansainvälisestikin, mikä lisää toiminnan vaikuttavuutta ja mahdollistaa toimintaa tarjoaville yrittäjille enemmän työtä.

Uutuutena on Cardehummassa ainutlaatuinen, hyvinvointiin liittyvä pakopelityyppinen mysteeripeli, mikä pelataan terapeuttisessa maaseutuympäristössä. Peli on pakopeliammattilaisten suunnittelema, psykologisella tarinalla väritetty ajanviete, joka mukavasti ryhmäyttää ja tarjoaa hauskoja kokemuksia pelaajille.

Mielelläni kerron toiminnastani paikanpäällä Lopen Läyliäisissä, tervetuloa meille! tapahtumassa.

Paikanpäällä puffetti, talutusratsastusta 5 € / kierros sekä terapiaeläimiin hevosiin, aaseihin, vuohiin, koiriin, kissoihin, pupuihin ja kanoihin tutustumista.

Tervetuloa !

Tapahtuma-aika
08.10.2022 10:00 - 08.10.2022 13:00
Tapahtumapaikka
Cardehumma, Toivolantie, Läyliäinen, Suomi