HemmaKoti ja Live-säätiö yhdessä

Työpaja 06.10.2023 09:00 - 06.10.2023 09:45

Kaikki osaaminen käyttöön – miten voimme tehdä sen yhdessä?

Tervetuloa virtuaaliseen työpajaan ”Kaikki osaaminen käyttöön – miten voimme tehdä sen yhdessä?” Työllisyyden kasvattaminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista seuraavallakin hallituskaudella. Millä tavalla saadaan 100 000 työllistä lisää Suomeen? Mahdollisuuksia on paljon, kun otetaan huomioon monien lahjakkaiden ja motivoituneiden täsmätyökykyisten potentiaali, jota ei vielä laajasti työelämässä hyödynnetä.

Työpaja järjestetään yhteistyössä Live-säätiön Ja HemmaKodin kanssa. Keskustelua fasilitoivat Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen ja HemmaKodin toimitusjohtaja Marika Pendolin.

Työpajassa pureudumme siihen, miten voimme hyödyntää kaikkien yksilöiden osaamista ja tehdä sen yhdessä kaikilla toimialoilla.

Tutkimme erilaisia tapoja avata mahdollisuuksia ja tarjota tukea lahjakkaille ja motivoituneille työntekijöille työllistymisen haasteiden keskellä. Samalla keskustelemme monimuotoisuuden hyödyistä ja yritysten vastuusta tässä asiassa.

Työpaja tarjoaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joita voit soveltaa oman organisaatiosi kontekstissa. Jaamme keinoja ja tukea, jotka auttavat osaamisen hyödyntämisessä ja työllistymisen edistämisessä. Live-säätiö ja HemmaKoti ovat yhteistyössä tarttuneet sanoista tekoihin muun muassa kevään ikkunanpesukampanjan merkeissä. Lisäksi luomme avointa keskusteluympäristöä, jossa voit jakaa omia näkemyksiäsi ja oppia muiden kokemuksista.

Kutsumme keskusteluun mukaan erityisesti pk-yritykset, jotka haluavat kehittää työllistymisen tukimuotoja ja hyödyntää osaamista entistä paremmin. Työpajan tavoitteena on innostaa ja inspiroida osallistujia luomaan entistä inklusiivisempia työympäristöjä ja edistämään osaamisen käyttöä kaikilla tasoilla.

Liity mukaan tähän innostavaan virtuaaliseen työpajaan ja ota osaa tulevaisuuden työelämän kehittämiseen. Yhdessä voimme tehdä merkityksellistä muutosta!

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.livesaatio.fi/ilmoittaudu-virtuaaliseen-tyopajaan

Tapahtuma-aika
06.10.2023 09:00 - 06.10.2023 09:45
Tapahtumapaikka
Ammattiopisto Live | Live-säätiö, Kiannonkatu, Espoo, Suomi
Tapahtuman merkki
Avainlippu
Yhteiskunnallinen yritys