Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry

Tutustumisvierailu 04.10.2022 12:00 - 04.10.2022 15:30

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys esittäytyy Vakka-Suomen sairaalassa

Tervetuloa tutustumaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan! Yhdistyksen asiantuntijat ovat paikalla kertomassa monipuolisesta palvelutarjonnastamme. Tule kuulemaan jäseneduistamme, kurssitarjonnasta, vapaaehtoistoiminnasta ym. ajankohtaisista asioista. Voit myös ostaa mukaasi uusimman Roosanauhan ja näin tukea syöpätutkimusta. Olemme mukana Tyks Vakka-Suomen sairaalan järjestämässä avoimien ovien iltapäivässä, joten samalla avautuu mahdollisuus tutustua sairaalan toimintaan.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry kuuluu Syöpäjärjestöihin, joiden toiminta kattaa valtakunnallisesti koko Suomen. Syöpäjärjestöt ehkäisevät syöpään sairastumista, edistävät siitä selviytymistä sekä tarjoavat tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäjärjestöjen visiona on, että tulevaisuudessa ehkäisyn ja varhaisen toteamisen ansiosta yhä harvempi sairastuu syöpään, hoitojen ansiosta nykyistä useampi sairastuneista paranee täysin ja parantumatonta syöpää sairastavat voivat hoidon ja tuen ansiosta elää mahdollisimman hyvää elämää, kun palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville asuinpaikasta riippumatta.

Omalla toimialueellaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistys edistää hyvää elämää ilman syöpää ja syövästä huolimatta

  • toteuttamalla terveydenedistämistä yhdessä kohderyhmän, esimerkiksi nuorten, kanssa
  • tarjoamalla sairastuneille ja heidän läheisilleen kokonaisvaltaisia tukipalveluja niin ammattilaisten kuin vapaaehtoisten toteuttamana sekä
  • vahvistamalla syöpätutkimusta ja tukemalla syövän hoidon kehittämistä.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. Merkin voi saada organisaatio, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen ongelman ratkaisemiseen.

Tapahtuma-aika
04.10.2022 12:00 - 04.10.2022 15:30
Tapahtumapaikka
Tyks Vakka-Suomen sairaala, Terveystie, Uusikaupunki, Suomi
Tapahtuman merkki
Yhteiskunnallinen yritys