Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry

Tutustumisvierailu 04.10.2022 14:00 - 04.10.2022 17:00

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys Hansatorilla

Tervetuloa Hansatorille tutustumaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen toimintaan! Yhdistyksen asiantuntijat ja toimitusjohtaja ovat Akateemisen Kirjakaupan edustalla kertomassa monipuolisesta palvelutarjonnastamme. Tule kuulemaan jäseneduistamme, kurssitarjonnasta, vapaaehtoistoiminnasta ym. ajankohtaisista asioista. Samalla sinulla on mahdollisuus ostaa uusin Roosanauha ja näin tukea syöpätutkimusta.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry kuuluu Syöpäjärjestöihin, joiden toiminta kattaa valtakunnallisesti koko Suomen. Syöpäjärjestöt ehkäisevät syöpään sairastumista, edistävät siitä selviytymistä sekä tarjoavat tukea sairastuneille ja heidän läheisilleen. Syöpäjärjestöjen visiona on, että tulevaisuudessa ehkäisyn ja varhaisen toteamisen ansiosta yhä harvempi sairastuu syöpään, hoitojen ansiosta nykyistä useampi sairastuneista paranee täysin ja parantumatonta syöpää sairastavat voivat hoidon ja tuen ansiosta elää mahdollisimman hyvää elämää, kun palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville asuinpaikasta riippumatta.

Omalla toimialueellaan Lounais-Suomen Syöpäyhdistys edistää hyvää elämää ilman syöpää ja syövästä huolimatta

  • toteuttamalla terveydenedistämistä yhdessä kohderyhmän, esimerkiksi nuorten, kanssa
  • tarjoamalla sairastuneille ja heidän läheisilleen kokonaisvaltaisia tukipalveluja niin ammattilaisten kuin vapaaehtoisten toteuttamana sekä
  • vahvistamalla syöpätutkimusta ja tukemalla syövän hoidon kehittämistä.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä. Merkin voi saada organisaatio, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen ongelman ratkaisemiseen.

Tapahtuma-aika
04.10.2022 14:00 - 04.10.2022 17:00
Tapahtumapaikka
Hansakortteli, Yliopistonkatu, Turku, Suomi
Tapahtuman merkki
Yhteiskunnallinen yritys