Goodwill Pasila -kierrätysmyymälä

Tutustumisvierailu 02.10.2023 09:00 - 07.10.2023 15:00

Tervetuloa meille Goodwill Pasila -kierrätysmyymälään!

Goodwill on voittoa tavoittelematon kierrätysmyymälä, jonka tuotoilla valmennetaan, kuntoutetaan ja työllistetään paikallisia ihmisiä kohti työelämää – erityisesti heitä, joille työllistyminen olisi muutoin haastavaa.

Kierrätysmyymälöiden tuotteet saadaan lahjoituksina, joita otetaan vastaan myymälässä  ja noudetaan asiakkaan luota. Kuka tahansa voi lahjoittaa itselle tarpeettomat, ehjät ja puhtaat tavarat ja tekstiilit Goodwillille. Otamme vastaan kaikenlaista hyväkuntoista tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.

Goodwill-kierrätysmyymälät ovat myös valmennuspaikkoja, jotka tarjoavat paikallisille työtä etsiville ihmisille kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatukityötä sekä työssäoppimispaikkoja aidossa työympäristössä. Tavoitteena on, että valmentautuja kasvattaa työ- ja yksilövalmentajien tuella osaamistaan ja valmiuksiaan avoimille työmarkkinoille siirtymistä varten. Näin Goodwillin avulla sekä ihmisten että tavaroiden tarinat saavat jatkoa.

Goodwill on kierrätysmyymäläketju, joka auttaa ihmisiä kuntoutumaan ja löytämään työpotentiaalinsa. Goodwillissa yhdistyvät ekologisuus ja auttamisen ideologia. Pasilan myymälässä toimii monipuolinen oppimis- ja työelämäympäristö lukuisille asiakkaillemme sekä opiskelijoillemme. Kierrätysmyymälän toiminnasta vastaa koulutus-, kuntoutus- ja valmennuspalveluita tarjoava Live-säätiö.

Tervetuloa meille! -päivien aikana toimintaamme voi tulla tutustumaan 2.-7.10.2023 myymälän aukioloaikoina ma-pe 9-18 ja la 10-15.

Avataan ovet suomalaiselle työlle! Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma-aika
02.10.2023 09:00 - 07.10.2023 15:00
Tapahtumapaikka
Kuortaneenkatu 13, Helsinki, Suomi
Tapahtuman merkki
Yhteiskunnallinen yritys