Summanen Oy

Tutustumisvierailu 03.10.2022 09:00 - 07.10.2022 14:00

Tervetuloa metallituotteiden ja erikoiskalustamisen ässälle: Summaselle

Meillä on paljon kerrottavaa, viikon jokaiselle päivälle. Summanen Oy on tänä päivänä paljon muutakin kuin alihankintaa. Alihankintamessuille osallistumisen sijaan päätimme tänä vuonna järjestää viikon mittaisen avointen ovien tapahtuman live ympäristössä, mahdollisimman moni sidosryhmä huomioiden ja koko osaajajoukkomme voimin. Tapahtuman avulla saamme parempia kohtaamisia ja enemmän aikaa.

Viikon jokaiselle päivälle on oma teema ja kohderyhmä. Kohderyhmille tarjoamme monipuolisen kattauksen tehdaskierrosten sekä kone- ja tuote-esittelyjen että lanseerausten muodossa. Puhujina tapahtumassa ovat oman alansa asiantuntijajoukko sekä äänen saa kuuluviin asiakkaamme ja heidän referenssitarinansa. Esille pääsevät myös yhteistyökumppanimme. Kotiin viemisiksi on työpajassa valmistettu oma tuote tai kenties poistomyynnistä edullisesti hankittu Monena tai Alastek -kaluste. Tapahtuman sisältö on rakennettu siten, että kävijä kokee saaneensa merkityksellistä aikaa ja lähtiessä Summaselta, kasvoille jää iloinen hymy.

Summanen Oy on tekijä monien huipputuotteiden takana. Yllätyt varmasti, missä kaikissa yhteyksissä olet jo meidät tavannut. Olemme moniammatillinen ässäjoukko, joka tekee asioita suurella sydämellä. Ovet ovat avoinna, nähdään!

Katso tapahtumasta tehty tiedote tästä

www.summanen.fi
www.monena.fi
www.alastek.fi

Tapahtuma-aika
03.10.2022 09:00 - 07.10.2022 14:00
Tapahtumapaikka
Nostavantie 111, Hollola, Suomi
Tapahtuman merkki
Avainlippu
Design from Finland