Helkama Velox Oy & Helkama Bica Oy

Tutustumisvierailu 06.10.2022 12:00 - 07.10.2022 16:00

TULE TUTUSTUMAAN HELKAMA VELOXIN PYÖRÄTEHTAALLE, HELKAMA BICAN KAAPELITEHTAALLE JA HELKAMAN TEHTAANMUSEOON HANKOON

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan pullakahvit 6.-7.10. (to-pe) Hangossa klo 12-16. Tarkempi aikataulu ja saapumisohjeet alla. 

Helkama Velox toivottaa kaikki tervetulleeksi Hangon tehtaalle ja Helkama Bica tehtailleen Hankoon. Tervetuloa meille -tapahtuma antaa nyt mahdollisuuden kurkistaa tehtaiden toimintaan ja tehtaanmuseoon, joka ei muutoin ole avoinna kuluttajille. Paikalla myös toimitusjohtaja ja yrityksen neljännen sukupolven edustaja Satu Helkama.   

Helkama Veloxin puolella pääset koeajamaan polkupyöriä ja näet, kuinka Suomen suurimmassa polkupyörätehtaassa pyörät valmistetaan. Helkama Bica tarjoaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miten kuparilangasta aloittaen lopulta valmistuu monimutkainen laivakaapeli, sekä kurkistuksen suuren tehtaan toimintaan. 

Helkaman tehtaanmuseossa pääset sukeltamaan Helkaman historiaan ja tutkimaan muun muassa Suomessa valmistettuja pyöriä, mopoja, radioita, kaapeleita, työvälineitä sekä mainoksia. 

Tule siis nauttimaan kanssamme pullakahvit, kiertämään tehtaanmuseota ja osallistumaan tehdaskierroksille omien mieltymyksiesi mukaan. Jokaiselle vierailijalle on luvassa myös yllätyslahja, jonka Velox ja Bica ovat yhdessä koonneet juuri sinua varten. 

 Aikataulu Hanko (Helkama Velox & Helkama Bica):

klo 12 – Tervetulotoivotus, Helkama Veloxin puolella

klo 12.15 – 14.00 – Tehdaskierroksia Helkama Velox 

klo 14.15 – 16.00 – Tehdaskierroksia Helkama Bica 

Helkaman tehtaanmuseo on vapaasti kierreltävissä koko tapahtuman ajan klo 12-16, samoin pyörien koeajot. 

Saapuminen tapahtuu Helkama Veloxin puolelta.

Osoite: Santalantie 22, 10960 HANKO 

Mikäli tulet isomman ryhmän kanssa niin ilmoitathan meille etukäteen.

Yhteyttä voit ottaa ryhmiin tai muuten tapahtumaan liittyen sähköpostilla: tervetuloameille@helkamaemotor.fi

Katso tapahtuman Facebook eventti TÄSTÄ.

 

Nähdään Hangossa! 


 Helkama Emotor on kotimainen perheyrityskonserni, jonka omistajuus ulottuu neljänteen sukupolveen. Helkama Emotor konsernin alla olevat Helkama Velox ja Helkama Bica avaavat nyt ovensa kaikille Tervetuloa meille -päivien aikana. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tutustumaan sekä pyörien ja kaapelien valmistukseen molemmilla tehtailla, että Helkaman tehtaanmuseoon. 

Helkama Velox on polkupyörien ja sähköpyörien valmistaja ja maahantuoja, jonka Hangossa sijaitsevalla tehtaalla valmistuu vuosittain n. 25 000 pyörää. Helkama Veloxin avainlipputuotteita ovat kaikki jopot, perinteiset vakiopyörät kuten Aino, Ainotar, Oiva, Jääkäri ja Saana sekä ammattikäyttötuotteet.  

Helkama Bica on erikoistunut laiva-, telecom- ja teollisuuskaapelien suunnitteluun ja valmistamiseen. Yhtiöllä on Suomessa kaksi tehdasta, Hangossa ja Kaarinassa sekä tytäryhtiö Shanghaissa Kiinassa. Yli 2000 laivaa ja risteilyalusta ympäri maailman kulkee suomalaisilla Helkama-kaapeleilla, ja maailmalla on pystyssä jo yli 200 000 5G-mastoa, joiden yhteys toimii juuri niillä samoilla suomalaisilla Helkama-kaapeleilla. 

 

 

Tapahtuma-aika
06.10.2022 12:00 - 07.10.2022 16:00
Tapahtumapaikka
Santalantie 22, Hanko, Suomi
Tapahtuman merkki
Avainlippu